+31 (0)318 541 111

Consultants

Onze consultants verzorgen de implementatie en training van operationele software voor de transport en logistieke sector. Elke organisatie heeft andere wensen en behoeften. De projectleiders en consultants van Prometheus Informatics begrijpen dat. Ze denken mee vanuit uw organisatie en vormen een vast aanspreekpunt voor al uw vragen.

Hierbij stopt onze service niet bij de implementatie. In plaats daarvan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden om alles uit onze softwareoplossingen te halen en zo uw logistieke operatie naar een hoger plan te tillen. Nu en in de toekomst. Tegelijkertijd borgen we de kennis en kunde binnen uw eigen organisatie door het aanbieden van trainingen voor medewerkers.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie of neem gerust vrijblijvend contact met ons op via consultancy@prometheus.nl.

Sven van Hoeijen

Sven van Hoeijen

Projectmanager

Sven formuleert samen met de klant de bedrijfsmatige behoefte en zet deze om in softwareoplossingen. Als projectmanager heeft Sven ruime kennis van alle oplossingen van Prometheus Informatics en in het bijzonder E-Hour en E-Schedule.

Dimitri Riry

Dimitri Riry

Junior Consultant

Dimitri ontwikkelt samen met de klant dialogen tussen de thuisbasis en mobiele gebruikers. Hij implementeert E-Tacho en maakt BI-dashboards, zodat klanten de juiste stuurinformatie uit onze oplossingen krijgen.

Richard Krol

Richard Krol

Senior Business Consultant

Richard heeft door de jaren heen veel kennis van – en ervaring met voorverloning opgedaan. Sinds 2019 past deze kennis toe bij Prometheus Informatics met de implementatie van E-Hour bij onze klanten.

Wordt jij onze collega?

Wordt jij onze collega?

Bekijk hier onze Consultant vacature.