Prometheus Informatics

U heeft gekozen voor het telematicaplatform van Prometheus Informatics, gefeliciteerd! Onze consultants zorgen voor een succesvolle implementatie binnen uw organisatie. Zij ondersteunen en begeleiden u en leiden uw medewerkers op om zelfstandig met het systeem aan de slag te kunnen. Wilt u in de toekomst uitbreiding van functionaliteiten of is er behoefte aan opleiding van (nieuw) personeel? Dan kunt u altijd rekenen op de kennis en kunde van onze consultants.

De beste consultants

De consultants van Prometheus Informatics hebben gemiddeld ruim 15 jaar ervaring binnen de sectoren afval & milieu en transport & logistiek. Ze kennen de kneepjes van het vak en zijn als geen ander in staat uw logistieke en bedrijfsprocessen in kaart te brengen en onze oplossingen succesvol te implementeren.

John Hensen
Teamleider
consultancy@prometheus.nl

Leslie Hendriks
Projectleider
consultancy@prometheus.nl

Christian Smolders
Projectleider/ Consultant
consultancy@prometheus.nl

Oplossing op maat

Is uw organisatie erg groot of zijn de processen complex? Wij ontwikkelen voor u een mobiele (boordcomputer)oplossing die exact aansluit op uw bedrijfsprocessen. Onze consultant werkt, samen met u, in 5 stappen naar een oplossing op maat.

1. Procesdefinitie2. Probleemdefinitie3. Modelleren vragenpad4. Hardware selectie5. Implementatie
Onze consultant brengt samen met u het logistieke en bedrijfsproces van uw organisatie in kaart. Hierin nemen we gewenste verbeteringen direct mee.Operationele problemen kunnen pas opgelost worden, als u ze eerst erkent en herkent. Samen met u identificeren we de knelpunten en vatten ze samen in de probleemdefinitie.Wanneer de processen en problemen zijn gedefinieerd, tekent onze consultant een vragenpad met de E-Mobile Designer. Dit vragenpad omvat de stappen die de chauffeur moet doorlopen om een opdracht zo efficiënt mogelijk te voltooien. In dit stadium vindt ook de borging van de koppeling met de backoffice plaats.Op basis van het gemodelleerde vragenpad, adviseert de consultant welke hardware geschikt is voor uw nieuwe mobiele software-oplossing.De laatste stap is de implementatie van de oplossing om uw logistieke en bedrijfsprocessen zo snel mogelijk te optimaliseren. Onze consultant kan dit proces compleet voor u verzorgen, inclusief de training van uw medewerkers.