Prometheus Informatics

E-Mobile Designer: maatwerk voor uw logistieke processen

Iedere organisatie kent andere logistieke en bedrijfsprocessen. Toch weten wij uit ervaring dat er vaak een grote gemene deler is. Met de E-Mobile designer kunnen wij onze standaardoplossingen eenvoudig aanpassen aan uw bedrijfsspecifieke processen. U profiteert daardoor van onze ervaring en bewezen kwaliteit, terwijl u tegelijkertijd een maatwerk oplossing krijgt die helemaal is toegesneden op uw situatie.

Aangepast op uw proces
De E-Mobile Designer is een, in eigen huis ontwikkelde, teken- en ontwikkeltool om logistieke processen te tekenen. Bij het tekenen van het proces houden we rekening met de planning, de werkzaamheden van chauffeurs en de benodigde informatie voor uw planners en administratie. Eenmaal klaar, kunnen we de tekening direct omzetten naar werkende software voor uw mobiele (boordcomputer) oplossing.

Duurzaamheid
Veranderen uw processen door nieuwe opdrachtgevers of strengere milieueisen? Dan hoeft u geen nieuwe hardware aan te schaffen. U kunt gebruik blijven maken van uw bestaande hardware, verrijkt met nieuwe software die aansluit op de nieuwste ontwikkelingen binnen uw organisatie.

Afstemmen op uw logistieke processen
Een belangrijke functie van de E-Mobile Designer is het afstemmen van onze mobiele oplossingen:     

 

John Hensen
Teamleider
consultancy@prometheus.nl

Leslie Hendriks
Projectleider
consultancy@prometheus.nl

Christian Smolders
Projectleider/ Consultant
consultancy@prometheus.nl

Oplossing op maat

Is uw organisatie erg groot of zijn de processen complex? Wij ontwikkelen voor u een mobiele (boordcomputer)oplossing die exact aansluit op uw bedrijfsprocessen. Onze consultant werkt, samen met u, in 5 stappen naar een oplossing op maat.

1. Procesdefinitie2. Probleemdefinitie3. Modelleren vragenpad4. Hardware selectie5. Implementatie
Onze consultant brengt samen met u het logistieke en bedrijfsproces van uw organisatie in kaart. Hierin nemen we gewenste verbeteringen direct mee.Operationele problemen kunnen pas opgelost worden, als u ze eerst erkent en herkent. Samen met u identificeren we de knelpunten en vatten ze samen in de probleemdefinitie.Wanneer de processen en problemen zijn gedefinieerd, tekent onze consultant een vragenpad met de E-Mobile Designer. Dit vragenpad omvat de stappen die de chauffeur moet doorlopen om een opdracht zo efficiënt mogelijk te voltooien. In dit stadium vindt ook de borging van de koppeling met de backoffice plaats.Op basis van het gemodelleerde vragenpad, adviseert de consultant welke hardware geschikt is voor uw nieuwe mobiele software-oplossing.De laatste stap is de implementatie van de oplossing om uw logistieke en bedrijfsprocessen zo snel mogelijk te optimaliseren. Onze consultant kan dit proces compleet voor u verzorgen, inclusief de training van uw medewerkers.