+31 (0)318 541 111

Referenties

Met de gebalde kracht van 30 jaar ervaring in afvalinzameling, transport en logistiek is Prometheus Informatics een bewezen en betrouwbare gids op uw reis naar digitale transformatie.

Prometheus Informatics helpt organisaties al sinds 1989 bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Onze innovatieve softwareoplossingen geven inzicht, rust en zorgen ervoor dat u grip krijgt -en kunt sturen op- uw bedrijfsdoelstellingen. Onze expertise op het gebied van operationele platformen en integratie met vele databronnen stelt ons in staat om zowel kwalitatieve data vanuit eigen software oplossingen, als uit data uit partneroplossingen samen te voegen. Slechts dan kunt u uw hele waardeketen besturen; van strategie tot operationele omzetting en terug.

Koopman Autotransport en General Cargo

De samenwerking tussen Koopman Autotransport, Koopman General Cargo en Prometheus kwam ruim een decennium geleden tot stand. Koopman had op dat moment behoefte aan een data gedreven oplossing die toeliet parameters zonder maatwerk in- en uit te schakelen.
Lees verder…

GP Groot Inzameling & Recycling

GP Groot maakt op dit moment gebruik van een groot scala aan softwareoplossingen door Prometheus Informatics, zodat het gebruik goed geborgd is in de organisatie en de kracht van het softwareplatform te gelde gemaakt kan worden.
Lees verder…

Rabelink Logistics

De samenwerking tussen Prometheus Informatics en Rabelink Logistics kende niet bepaald een vliegende start. De eerste generatie boordcomputers bleek in de praktijk niet voldoende aan te sluiten op de bedrijfsvoering, wat de nodige uitdagingen opleverde. Toch zijn beide partijen er sterker uitgekomen en ‘weten ze nu wat ze aan elkaar hebben’, aldus John Hensen (Prometheus Informatics) en Tino Bömer (Rabelink Logistics).
Lees verder…