+31 (0)318 541 111

Logistiek Platform

Wij leveren een end-to-end platform zodat onze klant de organisatie kan besturen met kennis van alle relevante factoren. Door overbrugging van de verschillende organisatielagen, van de werkvloer tot en met de thuisbasis, zodat logistieke optimalisering over de gehele keten kan plaatsvinden. Alle techniek in één platform van ‘embedded’ software via mobiele technologie naar kantoorapplicaties. Waardoor de maximaal mogelijke hoeveelheid databronnen wordt benut en gebruikers zich kunnen richten op het nemen van besluiten in plaats van het contextualiseren en overdragen van data.

Real-time

Wij leveren altijd ‘state-of-the-art’ software en hebben een veel diepgaandere architectonische ambitie dan onze concurrenten. Ons platform wordt met enige regelmaat volledig nieuw opgebouwd, zodat we de klant niet verrassen met erfenissen uit het verleden. Dit stelt ons ook in staat consequente, technologische keuzes te maken. Onze software is tot in de haarvaten ingericht op real-time dataoverdracht omdat in de operatie elke seconde telt.

Low code

Om gebruikersomgevingen naar individuele wensen in te richten zonder maatwerk noodzakelijk te maken, modelleren we het deel van de software dat op de eindgebruiker gericht is. Deze low-code modellen genereren zelf de onderliggende softwarecode. Zo stellen wij u in staat juist die bedrijfsprocessen die u uniek maken te automatiseren.

Cloud

Vrijwel al onze klanten maken gebruik van onze clouddiensten. De waarde die we met data in de Cloud kunnen toevoegen is overduidelijk. Datawetenschap: ja… maar alleen als ondersteunend bewijs en uiteraard binnen de grenzen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De applicaties contextualiseren de antwoorden voor de klant en faciliteren het nemen van besluiten. Data zonder context is immers geen informatie.

Meer weten over het Logistiek Platform?

Ja, ik wil graag meer weten over de functionaliteiten en mogelijkheden van het Logistiek Platform voor mijn organisatie. Stuur mij meer informatie toe.

reCAPTCHA is required.