+31 (0)318 541 111

Chauffeur: van vervoerder tot visitekaartje

Leuker, sneller en makkelijker

Als chauffeur ben je anno 2019 veel meer dan iemand die een vracht van a naar b rijdt. Je houdt rekening met een strakke planning, wet- en regelgeving en compliant werken. Maar ook op het gebied van zuiniger – en dus milieuvriendelijker- rijden, het terugdringen van kosten voor onderhoud en reparatie en een representatieve uitstraling kwam de afgelopen jaren steeds meer nadruk op te liggen.

Prometheus Informatics heeft als doel om het werk van chauffeurs leuker, sneller en makkelijker te maken. Door softwareoplossingen te ontwikkelen die er bijvoorbeeld voor zorgen dat jij op tijd bij de klant bent, efficiënte routes rijdt, inzicht krijgt in je rijstijl om deze te optimaliseren en klanten (pro)actief kunt benaderen bij afwijkingen. Deze softwareoplossingen worden voor implementatie altijd uitvoerig getest door eindgebruikers zoals jij, om ervoor te zorgen dat de oplossing in theorie en het gebruik in de praktijk naadloos op elkaar aansluiten.

CHAUFFEUR EN TECHNOLOGISCHE INNOVATIES IN DE PRAKTIJK

Voor Prometheus staat gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker centraal. Daarom zoeken we zo nu en dan chauffeurs als Rob Kooij (Koopman) op die met onze software werken.
Lees verder…

OP PAD MET… CHAUFFEUR ROB KOOIJ

Wie zijn nou die chauffeurs die dag en nacht gebruik maken van Prometheus’ softwareoplossingen? Hoe ziet een gemiddelde werkdag en voor hun uit? Waar hebben ze behoefte aan onderweg? Er is eigenlijk maar één goede manier om daar meer over te weten te komen. Lees verder…

DE WIN-WIN SITUATIE VAN ECO-DRIVE

E-Codrive geeft chauffeurs inzicht in hun rijstijl en laat precies zien waar verbetering mogelijk is. Zo rijdt je veiliger, duurzamer en zuiniger. Benieuwd naar hoe jouw organisatie alles uit E-Codrive kan halen? Je leest het in dit artikel. Lees verder…

Prometheus faciliteert:

  • Communicatiekanalen voor een snelle afhandeling
  • Inzicht in jouw rijstijl
  • De brug tussen planner, chauffeur en eindklant
  • De meest efficiënte routes

Prometheus faciliteert:

  • Communicatiekanalen voor een snelle afhandeling
  • Inzicht in jouw rijstijl
  • De brug tussen planner, chauffeur en eindklant
  • De meest efficiënte routes

Gewetenskwesties rondom de rust- en rijtijdenwet

Blog door Paul van Ruler

Hoe uitgerust begint u de maandag? Van het weekend een marathon gelopen, wezen voetballen met vrienden of net te diep in het glaasje gekeken tijdens de buurtbarbecue? Grote kans dat u net iets minder fit bent dan anders en de kwaliteit van uw werk er tijdelijk onder lijdt.

Wat levert E-Codrive op?

%

2-7% Gemiddelde brandstofbesparing

%

Vermindering in reparatiekosten

Gemiddelde beoordeling rijstijl chauffeur na optimalisatie

Onze klanten zeggen

‘Niet alles is met technologie op te lossen of uit te sluiten, maar met creatieve oplossingen kom je een heel eind’

Koopman-chauffeur Rob Kooij