Prometheus Informatics
  • Organisatiegrootte: Grote organisatie
  • Branche: Afval, Milieu & Recycling

Rendac maakt gebruik van de volgende dienst-(en)

Rendac, onderdeel van Darling Ingredients, haalt in de Benelux en Duitsland via verschillende op maat gemaakte diensten kadavers en dierlijk restmateriaal op voor verwerking en vernietiging, in het belang van mens, dier en milieu. Om deze wettelijk bepaalde dienstverlening zo optimaal mogelijk te waarborgen is procesondersteuning op maat uiterst belangrijk. Ook kan het regelmatig voorkomen dat klanten meer aanbieden dan oorspronkelijk is aangemeld.

Om deze operationele verstoringen het hoofd te bieden en om klanten tijdig en efficiënt te kunnen bedienen kiest Rendac voor Prometheus software. Rendac gebruikt mobiele communicatie via MoPad’s om de beladingsgraad van vrachtwagens te optimaliseren en waar nodig ritten, op basis van praktijkomstandigheden, bij te sturen. De continue communicatie tussen chauffeur en planning maakt een optimaal logistiek proces mogelijk.

De 350 transportsystemen van Rendac worden in 2017 gemigreerd naar MoPad van TonFunk. Samen met Prometheus heeft Rendac het migratieproject zo ingericht dat de betrouwbare en duurzame dienstverlening niet wordt verstoord. Een mooie opdracht waar alle betrokkenen met veel enthousiasme aan werken. Naar verwachting is begin 2018 de gehele vloot van Rendac over op MoPad.

www.rendac.nl