Prometheus Informatics
  • Organisatiegrootte: Grote organisatie
  • Branche: Transport & Logistiek

Reining maakt gebruik van de volgende dienst-(en)

 
 

Reining is een compleet logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in Volumevervoer en Warehousing. In 2017 heeft Reining als eerste partij zijn gehele wagenpark voorzien van de nieuwste oplossing door Prometheus en TomTom BRIDGE. De implementatie vond plaats volgens een eenvoudig migratietraject op maat.

De 3 voormalige hardwaresystemen, gekoppeld aan een centraal telematica platform, zijn één voor één vervangen. Dit bood niet alleen weinig verstoring van de operatie, maar ook een spreiding van de totale investering voor de hardware. Op deze manier werd aangesloten bij de toch al bestaande migratietrajecten welke elke paar jaar plaatsvinden ter vervanging van niet langer up to date software en hardware. Daarnaast kon de ombouw afgestemd worden op de vervanging van (afgeschreven) wagens, ingeplande onderhoudsbeurten en APK keuringen.

Jan Nijland, Algemeen Directeur van Prometheus: “Voor softwareoplossingen en bijbehorende hardware vertrouwde Reining al langer op de kennis en kunde van Prometheus. We zijn blij dat we ook nu het vertrouwen van dit mooie bedrijf hebben weten te winnen en ze verder mogen ondersteunen in het verder optimaliseren van hun digitale processen.”

Lees meer over het migratietraject van Reining in onze nieuwsberichten van december 2016 en juli 2017.

www.reining.eu