• Prometheus Informatics Veenendaal
 • Prometheus Informatics Mobile device
 • Prometheus Informatics Koopman
 • Prometheus Informatics E-Fleet
 • Prometheus Informatics Renewi
 • Prometheus Informatics Rabelink Logistics
 • Prometheus Informatics Logistiek Platform
 • Prometheus Informatics Planner
 • Prometheus Informatics Planning
 • Prometheus Informatics E-Codrive
 • Prometheus Informatics Renewi
 • Prometheus Informatics Mobile device Rabelink
 • Prometheus Informatics Koopman
 • Prometheus Informatics Planner Koopman
 • Prometheus Informatics Renewi
 • Prometheus Informatics Veenendaal
 • Prometheus Informatics Rabelink
 • Prometheus Informatics GP Groot
 • Prometheus Informatics software engineers
 • Prometheus Informatics Chauffeur Koopman
 • Prometheus Informatics BI-dashboard GP Groot
 • Prometheus Informatics Consultant
 

Nederlands  English    Home  > Nieuws

 
 

Prometheus Informatics is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

Prometheus Informatics is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

De audit van dit jaar toonde de robuustheid van ons algehele managementsysteem en het subsysteem voor beheer van informatiebeveiligingsrisico's en -controles binnen onze organisatie. Oprechte complimenten van de auditeurs ("we zien en zeggen dit niet vaak"). Bij ons zijn ISO 9001 en 27001 stevig geïntegreerd in ons dagelijks werk, zoals opgemerkt door de auditeurs: "het simpele bewijs is dat de documenten en systemen die tijdens de audit werden gezien tijdstempels hebben die willekeurig verdeeld zijn over het jaar. Geen 'gedoe' vlak voor de audit. Best bijzonder."

LinkedIn bericht 09-07-2020

 

In 30 jaar twee keer een zilveren jubileum

In 30 jaar twee keer een zilveren jubileum

Prometheus Informatics is een bijzonder bedrijf. In 30 jaar vieren we dit jaar twee keer een zilveren jubileum. Vorige week hebben we Leslie Hendriks (rechts) in de schijnwerpers gezet die hij verdient, eind van het jaar zullen we John Hensen 's (links) lange inzet erkennen. Laten we Leslie's bijdrage delen als een teken voor onze bedrijfscultuur: "Ik zie mezelf nog steeds aankomen op de parkeerplaats van het kantoor 25 jaar geleden. Net afgestudeerd, minder gewicht en meer haar. Nu zijn we uitgegroeid van vier collega's tot een mooie organisatie. Ik krijg vaak de vraag waarom ik niet van baan wissel of mensen zeggen 'zo lang met één werkgever is slecht voor je carrière'. Ik kan heel duidelijk zijn in mijn antwoord. Ik heb altijd mijn energie in mijn werk kunnen steken en kunnen leveren wat de klant heeft gevraagd. Vaak ging dat vlot, soms kostte het meer moeite. Maar uiteindelijk biedt het werken met mooie producten, het verschil maken, de drive, samenwerking met en waardering van collega's een heel duidelijk antwoord op deze vraag."

LinkedIn bericht 07-07-2020

 

Internet der Dingen (Internet of Things- IoT)

Internet der Dingen (Internet of Things- IoT)

Prometheus Informatics wacht nooit totdat anderen zaken komen aandragen. Wij zijn pas in de wolken als onze klanten echt verbonden zijn met het Internet der Dingen (Internet of Things- IoT). We beginnen dan ook met de IoT-nodes zelf, verbinden ze met onze cloud, leiden de data door ons HERA-platform naar onze geïntegreerde applicaties voor transport- en logistiekondernemingen. En verbinden ook meteen in een eerste implementatie bij één van onze klanten tot 300.000 logistieke middelen met onze IoT propositie.

LinkedIn bericht 06-07-2020

 

Software Platform

Software Platform

Al 13 jaar levert Prometheus Informatics 'native' cloudsoftware. En 10 jaar lang heeft onze software een low-code softwarelaag, zodat we klantspecifieke processen zonder klantspecifieke softwareontwikkeling afdekken. Prometheus Informatics levert één platform voor al haar klanten, zonder hen te vragen hun organisatie aan te passen aan rigide softwarestructuren. Onze frequente software-updates dekken alle wensen tegelijk af, zodat klanten profiteren van de nieuwste mogelijkheden en een 'evergreen' softwareplatform, gewoon als deel van onze reguliere dienstverlening.

LinkedIn bericht 24-06-2020

 

Wat is het nut van 'Operations First'?

Wat is het nut van 'Operations First'?

Uiteraard verdient u uw geld in uw logistieke operatie, daar bedient u immers uw klanten. Prometheus Informatics bespaart u dus heel concreet geld, omdat we eerst uw operationele acties rechtstreeks beïnvloeden. Wij zijn de verlengde arm van uw "lean management" inspanningen. Geen gedoe, geen aannames, geen wijsheid achteraf, geen paarse krokodillen, geen Excel- koninkrijken... geen verrassingen. Uit klantbeoordelingen blijkt regelmatig dat ze na implementatie van ons platform voor operationele logistiek in volle omvang tot € 20.000 per vrachtwagen per jaar besparen.

LinkedIn bericht 17-06-2020

 

Informatietechnologie, die muren vervangt in plaats van afbreekt?

Informatietechnologie, die muren vervangt in plaats van afbreekt?

Zou u zich op uw gemak voelen als uw chauffeurs sturen en door de voorruit kijken, terwijl uw planners de afstand tot de volgende afslag doorgeven en de achteruitkijkspiegels in de gaten houden? Nee dus... Dus waarom accepteert u zulke taakverdeling dan wel voor uw informatiehuishouding, de ruggengraat van uw organisatie? U moet plannen, uitvoeren, controleren en bijsturen in de dynamische wereld van vandaag. Hoe blijft u succesvol, als informatie in mootjes wordt gehakt, zodat operationele intelligentie ontbreekt? Toch niet met informatietechnologie, die muren vervangt in plaats van afbreekt?

LinkedIn bericht 11-06-2020

 

Erop en erover... meteen operationeel

Erop en erover... meteen operationeel

Afgelopen week nieuwe #Samsung tablets met onze nieuwste E-Mobile en E-Guided software en diep geïntegreerde navigatie van HERE Technologies geïnstalleerd bij L'Ortye. Eerste terugkoppeling is positief, mooi zo!

LinkedIn bericht 29-05-2020

 

Mapping- en locatiegegevens van HERE Technologies

Mapping- en locatiegegevens van HERE Technologies

Prometheus Informatics heeft mapping- en locatiegegevens van HERE Technologies in haar logistieke platform geïntegreerd. Diepe integratie stelt transport- en logistieke bedrijven in staat om te profiteren van hun eigen bedrijfsvoering, het accuraat leveren van klantverplichtingen en te focussen terwijl we het gebruik van mapping en locatielogica naar het volgende niveau tillen, Operations First. Dus iedereen kan zich concentreren op die dingen die er toe doen en waarde toevoegen aan ons allemaal, eindklanten van transport- en logistieke bedrijven.

LinkedIn bericht 27-05-2020