Prometheus Informatics

Alexis Saridakis nieuwe accountmanager Prometheus

Per 1 juli is Prometheus Informatics een accountmanager rijker: Alexis Saridakis. Na ruim 5 jaar actief te zijn geweest als accountmanager in de telecomwereld vormde de overstap naar de logistieke markt een uitdagende, maar welkome stap.

Per 1 juli is Prometheus Informatics een accountmanager rijker: Alexis Saridakis. Na ruim 5 jaar actief te zijn geweest als accountmanager in de telecomwereld, vormde de overstap naar de logistieke markt een uitdagende, maar welkome stap.

Alexis: “Eén van de redenen dat ik voor Prometheus gekozen heb, is omdat er vanaf het eerste moment een klik was. Prometheus is een laagdrempelige club waarin doorlopend met elkaar samengewerkt wordt. Heb je hulp nodig, dan staan er direct collega’s voor je klaar. Ook het dienstenportfolio sprak me direct aan. Behalve semi-kant-en-klare oplossingen, zoals E-Fleet en E-Hour, zijn er legio mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Hoe meer ik daar in de kennismakende gesprekken over te weten kwam, hoe enthousiaster ik werd.”

Samenwerking
“Hoe mijn functie eruit komt te zien? Je vindt mij straks veel buiten de deur bij (potentiële) klanten. In eerste instantie richt ik me daarbij op de transportmarkt. Om zo goed mogelijk op de klantwensen- en behoeften in te kunnen springen, is het van groot belang dat ik thuis ben in de techniek en mogelijkheden van onze oplossingen. Daarvoor werk ik nauw samen met collega’s van het projectenbureau en onze (software)ontwikkelaars.”

“Kennismaken? Zorg jij voor de koffie, dan neem ik de stroopwafels mee.”

Onbenutte kansen bij bestaande én nieuwe klanten
“Als accountmanager zie ik kansen en mogelijkheden waar anderen zich mogelijk (nog) niet bewust van zijn. Ik hoop voor onze huidige klanten, maar ook voor nieuwe klanten iets te kunnen betekenen als het gaat om het meedenken over bestaande of nog te ontwikkelen softwareoplossingen die hun organisatie ten goede komen. Bijvoorbeeld door processen beter of sneller in te richten, kosten te besparen of de veiligheid te vergroten. Er worden doorlopend nieuwe oplossingen ontwikkeld. Ik kom graag eens met een pak lekkere stroopwafels langs om (potentiële) klanten daarover te informeren. En ja, die stroopwafels zijn een belofte.”

Groot en klein
“Ik denk dat mijn kracht ligt in het kunnen communiceren en samenwerken met alle lagen binnen een organisatie. Groot of klein bedrijf, directeur of chauffeur: daar heb ik geen enkele voorkeur in. Een goede samenwerking staat voorop. Daar haal ik energie uit.”

Afspraak maken? 
Eens live kennismaken met onze nieuwe accountmanager en/of sparren over welke oplossingen van Prometheus iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op met Alexis via de mail of via T. 0318 54 11 11- doorkiesnummer 026.