Prometheus Informatics

Bezoek ons op de IFAT 2016

Aankomende week, van 30 mei tot 3 juni zijn wij aanwezig op de IFAT in München.

Aankomende week, van 30 mei tot 3 juni zijn wij aanwezig op de IFAT in München. De IFAT is ’s werelds grootste beurs voor onder andere afval. Wij zijn hier met ons Prometheus team alweer voor de 2e keer aanwezig en gaan graag het gesprek met u aan!

Laatste loodjes
Vorige week werd onze nieuwe beurswand al opgeleverd en zijn de laatste beursmiddelen besteld, waaronder de tafels, desks, brochures en schermen, zodat wij een beeld kunnen geven van wat wij u kunnen bieden.

Dus bent u op de IFAT aanwezig en zoekt u naar de juiste partner om uw processen meer inzichtelijk te krijgen vanuit de juiste data? Of het nou gaat om rijstijlmanagement, registratie van doorlooptijden of real-time inzicht in uw planning, stand B1. 434 is het stand nummer waar u antwoorden krijgt over de optimalisatie van uw logistieke proces in de afvalbranche.

Gratis entreekaarten
Wij vinden het belangrijk om onze klanten en prospects op onze stand te spreken. Wij ontmoeten u dan ook graag op onze stand (stand nr. B1. 434). U bent van harte welkom. Als u ons van te voren informeert via de website, dat u komt, dan verzorgen wij de entreekaarten voor u.