Prometheus Informatics

Gemeente Utrecht Klaar voor volgende stap digitalisering aan afvalinzameling

Met de livegang van CLEAR.Net bij het onderdeel Inzameling, Havens en Markten (IHM) van Gemeente Utrecht is de weg vrij voor de volgende stap in digitalisering: de integratie van LEAR.Net met de mobiele (boordcomputer) oplossing van Prometheus Informatics.

Met de livegang van CLEAR.Net bij het onderdeel Inzameling, Havens en Markten (IHM) van Gemeente Utrecht is de weg vrij voor de volgende stap in digitalisering: de integratie van CLEAR.Net met de mobiele (boordcomputer) oplossing van Prometheus Informatics. De samenwerking tussen CLEAR.Net van GMT en de mobiele oplossing van Prometheus staat in de markt bekend als CLEARMobile. Een bundeling van krachten die zich bij onder andere ROVA en Milieudienst Groningen ruim heeft bewezen.

Verrijking van data
In de volgende fase bij IMH van Gemeente Utrecht realiseren GMT en Prometheus een koppeling, die er voor zorgt dat CLEAR.Net-data verrijkt wordt met operationele data middels de mobiele (boordcomputer). “Wij leveren een professionele en robuuste oplossing in het voertuig die de chauffeur ondersteunt in zijn dagelijkse werkzaamheden en de planners real-time inzicht geeft in de operatie.”, legt Aat Gelderblom (Sales) uit. “Voor directie en hoger management zijn er diverse rapportages beschikbaar die inzicht bieden in de inzamelingsoperatie in de Gemeente Utrecht.”, voegt Gelderblom hieraan toe.