Prometheus Informatics

GP Groot vertrouwt bedrijfsbreed op Prometheus Informatics

De verschillende dochterondernemingen van GP Groot worden meegenomen in de gefaseerde herautomatisering waarin de organisatie zich bevindt. De voertuigen van onder andere de Noord Nederlandse Reinigingsdienst (NNRD) en Roele de Vries worden voorzien...

De verschillende dochterondernemingen van GP Groot worden meegenomen in de gefaseerde herautomatisering waarin de organisatie zich bevindt.  De voertuigen van onder andere Roele de Vries en de Noord Nederlandse Reinigingsdienst (NNRD) worden voorzien van de mobiele (boordcomputer) oplossing van Prometheus. De koppeling met Waste Insight geeft GP Groot het inzicht dat nodig is om de operatie te ondersteunen en te sturen.

E-Cloud van grote waarde in herautomatisering
Belangrijk onderdeel van de herautomatisering bij GP Groot is de overgang naar E-Cloud geweest. De overgang naar E-Cloud heeft op veel waardering mogen rekenen bij GP Groot, vertelt Aat Gelderblom (sales): “Wij hebben als Prometheus van diverse mensen binnen GP Groot complimenten gehad over de stabiele basis die met de overgang naar E-Cloud gecreëerd is. Vanuit deze basis stellen wij GP Groot in staat om gefaseerd over te gaan op Waste Insight. Ook het vervanging- en uitbreidingstraject met onze mobiele (boordcomputer) oplossingen wordt door E-Cloud ondersteund.”