Prometheus Informatics

Het NVRD Jaarcongres 2019: Zien en gezien worden

Natuurlijk betrokken, zo luidt het thema van het NVRD Jaarcongres dat op woensdag 15 en donderdag 16 mei plaatsvindt. In tegenstelling tot voorgaande jaren eens niet in het zuiden des lands, maar in het centraal gelegen Ede en Wageningen.

Het NVRD Jaarcongres 2019: Zien en gezien worden

Prometheus’ salesverantwoordelijke Aat Gelderblom ervaart het vooral als ‘een congres is om te zien en gezien te worden’. Aat: “Het is een klein wereldje waarin vrijwel iedereen elkaar wel kent. De NVRD heeft vooraf aangegeven behalve de grote, welbekende gemeenten dit keer ook de kleinere gemeenten persoonlijke te benaderen. Ik hoop dat dat zijn vruchten afwerpt. Juist de combinatie van ‘oude bekenden’ en nieuw bloed maken zo’n congres tot een succes.”

Programma
Het programma bestaat dit jaar uit presentaties door onder meer gedragsdeskundige Patrick van Veen, voormalig Blendle HR-manager Roland Grootenboer en Johnny de Mol. Inhoudelijk is er voor Prometheus weinig nieuws onder de zon, zo verwacht Aat. “Het programma is natuurlijk ook niet op ons als leverancier van waste management systemen gericht. Toch probeer ik ieder jaar wel het nodige mee te krijgen, hoor. Al is het maar om het met onze klanten te kunnen nabespreken. En iets nieuws leren kan nooit kwaad. We blijven graag betrokken bij alles wat er in de markt gebeurt.”

Waardevolle ontmoetingen
Voor deze editie hoopt hij, net als de aanwezige verkoopdirecteur Paul van Ruler, vooral op waardevolle ontmoetingen in een neutrale, informele setting. “Er worden misschien geen harde zaken gedaan op de vloer, maar een afspraak is zo gemaakt. En dat is wat mij betreft prima. Ik heb er in ieder geval weer veel zin in.”