Prometheus Informatics

IFAT 2016 zeer succesvol

Bent u ook op de IFAT beurs, van 30 mei tot 3 juni in München, geweest?

Bent u ook op de IFAT beurs, van 30 mei tot 3 juni in München, geweest? Wij stonden met ons Prometheus team voor de 2e keer op deze wereldwijd toongevende beurs en voor ons was de deelname zeer geslaagd.

Nederland is zeer innovatief en vindingrijk in logistieke oplossingen voor de ‘entsorgungsbranche’ of afvalbranche. Prometheus wil hierin koploper zijn, dus voor ons was het zeer waardevol om in de praktijk te zien en te horen dat onze methodieken, technologie en werkwijzen aansluiten bij de markt.

Zowel gemeentelijke als private partijen waren –en zijn- zeer geïnteresseerd in onze oplossingen. Vooral de mogelijkheden voor identificatie van containers en containermanagement mochten op warme belangstelling rekenen. We werden op grote schaal herkend door bezoekers die ons 2 jaar geleden ook al bezochten toen we voor het eerst op de beurs stonden. Erg leuk, want hierdoor waren we niet enkel aan het informeren, maar kregen we ook veel concrete (vervolg)vragen en zinvolle dialogen.

We hebben veel Nederlandse, Duitse en internationale relaties gesproken en waardevolle contacten gelegd met prospects, waaronder organisaties uit Australië, Zuid Amerika en Afrika (Namibië, Ghana). Wanneer hier interessante contracten uit voortvloeien, laten we u dat natuurlijk weten!