Prometheus Informatics

ILvA kiest voor Guided Navigation

Het Belgische ILvA (Intergemeentelijk samenwerkingsverband voor milieu Land van Aalst) heeft in navolging van vele Nederlandse afvalinzamelaars gekozen voor Guided Navigation. Guided Navigation is een unieke oplossing voor de praktische realisatie van routeoptimalisatie.

Het Belgische ILvA (Intergemeentelijk samenwerkingsverband voor milieu Land van Aalst) heeft in navolging van vele Nederlandse afvalinzamelaars gekozen voor Guided Navigation. Guided Navigation is een unieke oplossing voor de praktische realisatie van routeoptimalisatie. De oplossing maakt het mogelijk dat routekennis centraal wordt opgeslagen en ondersteunt chauffeurs op hun inzamelroute. Guided Navigation is met name geschikt voor routes waarbij veel (inzamel)acitviteiten op de route moeten worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld bij huis-aan-huis inzameling.

Op referentiebezoek bij Van Gansewinkel Overheidsdiensten
Een bezoek aan Van Gansewinkel Overheidsdiensten heeft bijgedragen aan de keuze van ILvA, legt Aat Gelderblom (sales) uit: “Eind vorig jaar heeft Meindert Boorsma namens Van Gansewinkel Overheidsdiensten ILvA ontvangen voor een referentiebezoek met betrekking tot Guided Navigation. In dit bezoek is een eerlijk verhaal uiteengezet over de inzet van Guided Navigation bij Van Gansewinkel Overheidsdiensten. Het was een erg positief referentiebezoek, met een zeer positief resultaat.”