Prometheus Informatics

Klaar voor de toekomst met de TomTom BRIDGE

Is uw organisatie al over op de volwaardige boordcomputer van TomTom BRIDGE met de nieuwste E-Mobile software van Prometheus? Deze oplossing vormt de perfecte, stabiele basis van uw logistieke operatie, omdat het gemakkelijk te koppelen is met oplossingen als:

Is uw organisatie al over op de volwaardige boordcomputer van TomTom BRIDGE met de nieuwste E-Mobile software van Prometheus? Deze oplossing vormt de perfecte, stabiele basis van uw logistieke operatie, omdat het gemakkelijk te koppelen is met oplossingen als

  • Guided Navigation, waarmee u chauffeurs zonder routekennis gemakkelijk, veilig en efficiënt de juiste route rijden.
  • E-Ident, die u voorziet van alle kritieke data waarop u uw processen kunt sturen en optimaliseren voor een nauwkeurig geregistreerde afvalverzameling
  • E-Codrive, gericht op het stimuleren van veilig en zuinig rijgedrag door middel van rijstijlanalyses
  • E-Mobile Assist, waarmee u de functionaliteiten van de boordcomputer (tijdelijk) overschakeld op een smartphone

Zo heeft u met één systeem complete controle over uw volledige vloot. Kortom: het startpunt van innovatie voor iedereen die ook de komende jaren de concurrentie voor wil blijven. 

Door wie?
De oplossing komt voor uit een samenwerking tussen TomTom BRIDGE en Prometheus. Prometheus Informatics helpt organisaties al sinds 1989 bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Dat doen we met innovatieve oplossingen, in zowel de transport, logistieke als afval/milieu sector.

Laat ons u er meer over vertellen!
Bent u nog niet over? Wij komen graag bij u langs om u meer over de mogelijkheden en laatste ontwikkelingen te vertellen. Neem contact op met Aat Gelderblom via T. 0318-541111 of E. aat.gelderblom@prometheus.nl. Zie ook welke tevreden klanten u voorgingen.