Prometheus Informatics

Nieuwste generatie E-Mobile hardware voor ECO Toilet

ECO Toilet uit Beverwijk werkt al jaren naar grote tevredenheid met een boordcomputer-oplossing van Prometheus. Recent heeft ECO Toilet een test gedaan met de nieuwste generatie E-Mobile hardware van Prometheus, de TomTom BRIDGE.

ECO Toilet uit Beverwijk werkt al jaren naar grote tevredenheid met een boordcomputer-oplossing van Prometheus. Recent heeft ECO Toilet een test gedaan met de nieuwste generatie E-Mobile hardware van Prometheus, de TomTom BRIDGE. Deze nieuwe generatie Android device heeft niet alleen de (truck)navigatie met HD traffic van TomTom, maar ook een interface met de Canbus van het voertuig en de digitale tachograaf.

Zo kan ECO Toilet in hun bestaande oplossing de realisaties van de activiteiten verder verrijken met ‘echte’ voertuiginformatie zoals bijvoorbeeld de werkelijke kilometerstand. Door tevens de digitale tachograaf aan te sluiten op dit systeem kan nu ook op afstand het massageheugen van de tachograaf gedownload worden. Hiervoor gebruikt ECO Toilet de E-Tacho oplossing van Prometheus.

Na een succesvolle test in de productie omgeving met een aantal voertuigen heeft Rimmert de Jong, ICT manager BUKO, de opdracht gegeven het hele wagenpark uit te rusten met deze nieuwe apparatuur. De chauffeurs zijn erg enthousiast en stappen nu geruisloos over op deze nieuwe generatie apparatuur .

Foto: Rimmert de Jong (l) ontvangt een Tomtom BRIDGE van Prometheus projectleider Christian Smolders