Prometheus Informatics

Prometheus presenteert samenwerking met TomTom BRIDGE op vakbeurs ICT & Logistiek

Op woensdag 2 en donderdag 3 november 2016 vindt de jaarlijkse ICT & Logistiek vakbeurs in de Jaarbeurs Utrecht plaats. Het thema van dit jaar is ‘Disruptive Logistics’. Prometheus is ook dit jaar (met ruim 120 andere exposanten) aanwezig. We presenteren daar onze nieuwste telematica oplossingen.

Een slimme oplossing door Prometheus en TomTom


Voor de tranport-, logistiek- en afvalsector heeft Prometheus Informatics samen met TomTom een slimme oplossing ontwikkeld. Deze oplossing helpt bedrijven met complexe logistieke processen weer grip te krijgen op hun hoofdprocessen en probleemloos te blijven voldoen aan de veranderende wet- en regelgeving.

TomTom BRIDGE
Het platform waar deze oplossing op gebouwd is, is het platform TomTom BRIDGE. Dit platform maakt een naadloze verbinding tussen zakelijke applicaties en TomTom-technologie en -navigatie mogelijk. Zo wordt het nu ook mogelijk om voertuigsystemen te koppelen aan de TomTom Bridge.

Hiermee wordt een real-time verbinding tussen chauffeur met zijn vrachtwagen, de planningsafdeling en andere back-office systemen waar we mee samen werken tot stand gebracht. Weeg-, voertuiginformatie, digitale tachograaf, elektronische identificatie en andere relevante gegevens kunnen zo in hoge kwaliteit vastgelegd en gebruikt worden.

Kortom: één platform waarop alle relevante informatie real-time te vinden is. Een innovatieve oplossingen waar we erg trots op zijn en die we u graag op de beurs presenteren en toelichten.

VIP Tickets

Benieuwd geworden naar onze nieuwste oplossing? Kom ook naar de beurs en we vertellen u er graag meer over! Als relatie van Prometheus Informatics krijgt u tevens de mogelijk om de vakbeurs te bezoeken? Kosteloos gebruik maken van deze mogelijkheid? Meld u dan voor 14 oktober aan!

Praktische informatie

Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Datum: 2 & 3 november 2016
Tijd: van 09:30-17:00 uur
Prometheus standnummer: 03.B096
Bekijk ons profiel

Het volledige programma van ICT & Logistiek vindt u hier.

De plattegrond van de beurs is te bekijken in Internet Explorer via deze link.