Prometheus Informatics

Prometheus sponsor van het NVRD Jaarcongres 2017 ‘Grenzeloos samenwerken’

Op 17 en 18 mei 2017 organiseert de NVRD (Koninklijke Vereniging voor Afval- en Reinigingsmanagement) in samenwerking met de gemeente Maastricht het NVRD Jaarcongres, met dit jaar het thema ‘grenzeloos samenwerken’.

De woensdag staat in het teken van de Algemene Ledenvergadering van de NVRD met daaropvolgend een netwerkavond.

Op donderdag 18 mei vindt het congres plaats en verzamelen zich, naast vele directieleden en medewerkers uit de Nederlandse afvalbranche, ook diverse topsprekers in het MECC te Maastricht delen hun kennis op het gebied van grenzeloos samenwerken, ondernemen en kansen pakken.

Kortom: een dag vol grenzeloze kennisdeling en inspiratie! Het Jaarcongres wordt afgesloten met een vooruitblik op de volgende editie, een netwerkborrel en aansluitend een diner en feestavond aan de Augustijnenkerk aan de Kesselskade.

Prometheus als sponsor

Prometheus Informatics is net als voorgaande vier jaar sponsor van het congres. Gedurende deze twee dagen hopen we weer veel mensen uit de Nederlandse reinigingsbranche te zien en spreken, maar hen vooral op de hoogte te brengen van onze succesvolle oplossingen zoals E-Ident (geregistreerd inzamelen/Diftar op basis van UHF technologie) .  

Het thema van dit jaar spreekt ons in het bijzonder aan gezien het toenemende internationale karakter van Prometheus. Met de ontwikkeling van de laatste oplossing, in samenwerking met TomTom, is ook vanuit nieuwe markten in onder meer Amerika en Australië interesse getoond, wat nieuwe kansen en perspectieven biedt. Daar sluit het thema van dit congres natuurlijk naadloos op aan.

Salesverantwoordelijke Aat Gelderblom zal namens Prometheus aanwezig zijn tijdens het congres.

Het volledige programma en tickets voor het NVRD Jaarcongres 2017 vindt u op http://www.grenzeloossamenwerken.nl/.

Tot volgende week! U komt toch ook?