Prometheus Informatics

Reining in volgende fase migratietraject wagenpark

Eind 2016 konden we al melden dat Reining als eerste partij zijn gehele wagenpark voorziet van de nieuwste oplossing door Prometheus en TomTom BRIDGE. Na kennismaking met...

Eind 2016 konden we al melden dat Reining als eerste partij zijn gehele wagenpark voorziet van de nieuwste oplossing door Prometheus en TomTom BRIDGE. Na kennismaking met het systeem werd de TomTom BRIDGE in eerste instantie in 10 wagens van Reining geïnstalleerd. Deze bleken na uitvoerig testen en beoordelen te voldoen aan de gestelde eisen en wensen.

Inmiddels is de logistieke dienstverlener in de volgende fase van het traject beland. Zo worden in juli 40 nieuwe voertuigen voorzien van de nieuwste oplossing door Prometheus en TomTom BRIDGE. Daarmee komt het aantal wagens voorzien van de apparatuur en bijbehorende software op ruim 100 van de in totaal meer dan 300 voertuigen. De komende maanden wordt ook het restant van het wagenpark voorzien. Hiervoor is een speciaal traject opgesteld, welke onderdeel vormt van groter migratietraject waar Reining zich momenteel in bevindt.

De kracht van TomTom BRIDGE

Reining is enthousiast over TomTom BRIDGE. Het beschikt dan ook over interessante functies die het logistieke proces vergemakkelijken door middel van world class navigatie en het HD Traffic systeem. Een volledig overzicht van de functies werd al eerder beschreven in ons nieuwsartikel over onze nieuwste oplossing.

Enkele highlights hiervan zijn:

-    Grip krijgen op het primaire logistieke proces.
-    Probleemloos blijven voldoen aan veranderende wet- en regelgeving.
-    Een naadloze verbinding tussen de Prometheus E-Mobile applicatie en de TomTom technologie- en
     navigatie.
-    Real-time verbinding tussen de chauffeur met de planningsafdeling en andere backoffice systemen waar
     u mee werkt, zoals ERP, TMS en APS.
-    Voertuiginformatie, de digitale tachograaf, elektronische identificatie en andere relevante gegevens
     worden in hoge kwaliteit geregistreerd, verwerkt en geïnterpreteerd.

Bovendien zijn er interessante subsidiemogelijkheden in Duitsland bij gebruik van oplossing in combinatie met de E-Codrive rijstijlanalyse van Prometheus.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.