Prometheus Informatics

Van Gansewinkel opent deuren voor internationale gasten

Eind november ontving Van Gansewinkel internationale gasten uit Duitsland en België voor referentiebezoeken die betrekking hadden op de inzet van het telematica platform van Prometheus Informatics binnen Van Gansewinkel.

Eind november ontving Van Gansewinkel internationale gasten uit Duitsland en België voor referentiebezoeken die betrekking hadden op de inzet van het telematica platform van Prometheus Informatics binnen Van Gansewinkel. Fred Peters, Directeur Corporate ICT bij Van Gansewinkel, trad op als gastheer voor de Business Unit directeur Transport en de leiding van het projectteam van het Duitse Tönsmeier. Voor een gemeentelijke inzamelaar uit België was het de projectleider Guided Navigation bij Van Gansewinkel Overheidsdiensten Meindert Boorsma die de rol van gastheer vertolkte.

Referentiebezoek Tönsmeier
Het referentiebezoek van Tönsmeier was alweer het tweede bezoek voor de Duitse inzamelaar en verwerker aan Van Gansewinkel. Het eerste bezoek (in januari 2015) was vooral gericht op de gebruikersgroep. Het bezoek van enkele weken geleden had als doel om uiteen te zetten wat de projectaanpak van Van Gansewinkel is geweest bij de succesvolle implementatie van het totale telematicaproject. Maurice van den Heuvel (sales) is zeer verheugd over de open houding van Van Gansewinkel: “Van Gansewinkel heeft het afgelopen jaar meerdere malen opgetreden als gastheer of gastspreker met betrekking tot ons telematicaplatform. Het is erg mooi om te zien dat de waardering voor onze oplossing zo breed gedragen wordt binnen Van Gansewinkel en dat zij hier zo open over zijn naar derden.”

Belgische interesse in Guided Navigation
De Belgische interesse in het telematica platform van Prometheus, richtte zich voornamelijk op Guided Navigation. Namens Van Gansewinkel Overheidsdiensten was het projectleider Meindert Boorsma, die een heldere uiteenzetting gaf over de implementatie van Guided Navigation in combinatie met routeoptimalisatie software. Daarnaast liet men in een korte demonstratie zien, hoe men in E-Fleet Guided een voertuig kon volgen in zijn route. “De uiteenzetting door Van Gansewinkel Overheidsdiensten is zeer goed ontvangen door onze zuiderburen.” vertelt Aat Gelderblom (sales). “Doordat niet alleen ingegaan is op de succesfactoren, maar de heer Boorsma ook zeer open was over de valkuilen die bij een dergelijke project komen kijken, waren de bezoekers zeer te spreken over het bezoek.”