Prometheus Informatics

Victor Lemmens benoemd tot Algemeen Directeur van Prometheus Informatics

Veenendaal – Prometheus Informatics, de aanbieder van fleet management software voor de transport en logistiek, heeft zich per 1 februari 2019 versterkt met Victor Lemmens als algemeen directeur.

Victor Lemmens benoemd tot Algemeen Directeur van Prometheus Informatics

Victor zal in de komende maanden nauw samenwerken met de oprichters van Prometheus, Jan Nijland en Leon van Kempen, om de continuïteit richting klanten, toeleveranciers en de eigen organisatie te waarborgen. Jan en Leon zullen actief betrokken blijven als aandeelhouders van Prometheus, samen met Rhein Invest. Sinds februari 2018 is Rhein Invest als meerderheidsaandeelhouder bij Prometheus aangetreden om de strategische groei van de onderneming te ondersteunen en de organisatie klaar te maken voor de volgende stap in haar ontwikkeling.

Victor Lemmens is meer dan 20 jaar internationaal actief op het snijvlak van business en IT. Met een achtergrond in productieautomatisering, embedded software, bedrijfstransformatie en systematische waardecreatie heeft Victor bewezen vaardigheden om complexe proposities accuraat en toekomstbestendig te laten groeien. De ambities van Prometheus op de Duitse markt worden met Victor’s diepe kennis van de vierde economie in de wereld maximaal bediend.

Victor Lemmens: “Ik heb Prometheus leren kennen als een ambitieuze en klantgerichte organisatie, die met een nuchtere en scherpe blik haar toekomst vormgeeft. De positie van Prometheus op het knooppunt van embedded software, mobiele applicaties en backoffice systemen biedt heel veel kansen. Ik kijk er zeer naar uit deze positie nuttig in te zetten, internationale waarde voor Prometheus te realiseren en onze huidige klanten nog beter te bedienen.”

Jan Nijland: “We zijn verheugd met de komst van Victor, waarmee we de opvolging van de dagelijkse leiding van Prometheus vormgeven. Victors ervaring en staat van dienst zullen instrumenteel zijn om Prometheus tot nieuwe hoogten te stuwen, terwijl Leon en ik als actieve aandeelhouders betrokken blijven bij de onderneming.”