+31 (0)318 541 111

Nieuwsartikel

Vakbeurs ICT & Logistiek 2019: zien we u daar?

Voor Prometheus is aanwezigheid op de jaarlijkse vakbeurs ICT & Logistiek vaste prik. Dit jaar vindt de beurs plaats van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 november in Hal 1 van de Jaarbeurs Utrecht.

Prometheus ICT & Logistiek

Het thema van dit jaar is ‘smart warehousing’. Op het eerste oog niet direct een onderwerp dat dicht bij de dienstverlening door Prometheus Informatics staat, maar wie op de website van de vakbeurs verder leest ziet het volgende staan:

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen onderling verbinden, kwalitatief hoge data verzamelen ter interpretatie en het bewerkstelligen van meer flexibiliteit en efficiency binnen het proces: dat is precíes waar Prometheus Informatics waarde toevoegt aan uw organisatie. Niet binnen de warehouse-operatie, wel binnen de sectoren waste en transport & logistiek.

In dit artikel leest u bijvoorbeeld hoe GP Groot haar operatie naar een hoger plan heeft weten te tillen aan de hand van data uit onze softwareoplossingen. Zo hebben we nog talloze voorbeelden van organisaties waar wij de klant in staat stellen informatie te verzamelen en te interpreteren om zo de gestelde KPI’s te bereiken en sneller, efficiënter, makkelijker en kostenbesparender te werken. Zo is uw organisatie toekomstbestendig.

Elke klantbehoefte is anders, dus loop gerust langs voor een kennismaking en een telematica oplossing op maat. De koffie staat klaar!


Praktische informatie

Datum & tijd: Dinsdag 5 november en woensdag 6 november van 9:00 tot 17:30 uur, donderdag 7 november van 9:00 tot 17:00 uur.

Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Hal 1

Standnummer: B045

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan