Prometheus Informatics
Guided Navigation Logo
  • Centraal georganiseerde operatie
  • Gedeelde routekennis altijd paraat
  • Grotere verkeersveiligheid door slimme navigatie
  • Routes definiëren word besparen op brandstof

Klanten die gebruik maken van Guided Navigation

Guided Navigation: veilige en efficiënte routes

Guided Navigation ondersteunt uw chauffeurs bij route-georiënteerde werkzaamheden, zoals:

  • Huis-aan-huis inzameling
  • Lediging van (ondergrondse en bovengrondse) verzamelcontainers
  • Veegdiensten
  • Reiniging van kolken

Centraal georganiseerde operatie
Guided Navigation helpt u uw dienstverlening te verbeteren door uw operatie centraal te organiseren. Uw planners hebben real-time inzicht in welk deel van de route is afgelegd en waar chauffeurs zich bevinden. Daarnaast beschikt u direct over de bewijslast die u nodig heeft om de waarborging van uw dienstverlening te garanderen.

Gedeelde routekennis
Routekennis is met Guided Navigation digitaal beschikbaar waardoor u niet langer afhankelijk bent van de routekennis van individuele chauffeurs. Zo kunt u uw chauffeurs flexibeler inplannen en heeft u beter zicht op de operatie. Bovendien kunt u een chauffeur gemakkelijker vervangen bij ziekte of vakantie. Chauffeurs hoeven niet langer ingewerkt te worden op een bepaalde route, dat doet Guided Navigation voor u.

Grotere verkeersveiligheid
Met Guided Navigation beperkt u het risico op ongevallen door bepaalde gebieden geheel of op bepaalde tijden van een dag te vermijden. Zo zorgt u er bijvoorbeeld voor dat uw chauffeurs niet in de buurt van scholen rijden tijdens de haal- en brengmomenten. Is het vermijden van een gebied niet mogelijk, dan kunt u alerts instellen die uw chauffeur attenderen op risicovolle punten in de route.

Routes definiëren
Door uw chauffeurs efficiëntere routes te laten rijden, bespaart u op brandstofkosten. Voor het definiëren van routes kunt u gebruik maken van de routeoptimalisatie van AMCS of Ortec, maar u kunt ook zelf routes opnemen door ze met de mobiele (boordcomputer )oplossing voor te rijden. De mobiele oplossing stuurt de route vervolgens door naar E-Fleet Guided, waar deze automatisch wordt opgeslagen. In E-Fleet Guided kunt u routes handmatig optimaliseren.

E-Fleet Guided: makkelijk routes optimaliseren
E-Fleet Guided is een module in E-Fleet om routes te optimaliseren. Dit betreft zowel routes die aangeleverd worden door route-optimalisatie pakketten, als routes die zelf zijn voorgereden. Met E-Fleet Guided kunnen uw planners snel en adequaat routes aanpassen, bijvoorbeeld in geval van wegwerkzaamheden.