Prometheus Informatics
E-Charter
  • Makkelijk versturen van orders en volgen van voortgang
  • Eenvoudige communicatie via een mobiele of web-applicatie
  • Geschikt voor Android, IOS en Windows

E-Charter: integreer uw ingehuurde charters in uw bestaande omgeving

E-Charter is een ideale oplossing voor incidenteel ingehuurde charters. U kent het vast: u huurt de charter niet vaak genoeg in om deze van een volwaardige mobiele (boordcomputer)oplossing te voorzien, maar u wilt vanuit uw bestaande omgeving toch gemakkelijk informatie naar de betreffende charter kunnen sturen en een terugkoppeling krijgen over de orderstatus en locatie van de chauffeur. Dat kan met E-Charter.

Versturen van orders en volgen van voortgang

Met E-Charter stuurt u de ingehuurde charter via een e-mail de benodigde orderinformatie. Via een link in de mail, opent de chauffeur een mobiele web-applicatie om de order te accepteren. Hierna krijgt uw planningsafdeling het voertuig als actief te zien in E-Fleet. Vanuit E-Fleet kan uw planner het chartervoertuig volgen. Zo is, binnen uw bestaande omgeving, alle benodigde informatie aanwezig om uw opdrachtgevers te informeren over de status. U kunt uw opdrachtgevers zelfs toegang geven tot een beveiligde omgeving waarin zij alleen de charters kunnen volgen die voor hen bedoeld zijn.

Bring Your Own Device

De E-Charter web-applicatie die de chauffeur opent, is een zogeheten Bring Your Own Device applicatie. De applicatie werkt onafhankelijk van het type mobiele telefoon (Android, IOS of Windows) dat de chauffeur gebruikt, zolang het maar een smartphone met dataverbinding betreft.