Prometheus Informatics
E-Cloud
  • Volledige continuïteit en beschikbaarheid
  • Vast bedrag per maand
  • Koppeling met mobiele (boordcomputer) oplossingen

Klanten die gebruik maken van E-Cloud

E-Cloud – al uw ICT-beslommeringen uit handen

Door gebruik te maken van E-Cloud, kunt u zich volledig focussen op uw kernprocessen. U heeft geen omkijken naar uw ICT-infrastructuur, dat doet Prometheus Informatics voor u. Wij verzorgen de installatie, het onderhoud en het beheer van zowel de mobiele (boordcomputer)oplossing als de ondersteunende applicaties van uw kantoorpersoneel. Alle applicaties zijn –altijd, overal en voor al uw mensen- online beschikbaar via onze E-Portal.

Continuïteit en beschikbaarheid
Uw oplossingen staan 24/7 bij ons onder controle. Wij hebben alle servers waarmee uw mobiele oplossingen zijn gekoppeld, in eigen beheer. Uiteraard maken wij dagelijkse back-ups. De energievoorziening is gewaarborgd met een noodstroomvoorziening én een extra uitwijklocatie. Zo bent u gegarandeerd van een hoge continuïteit en beschikbaarheid voor uw kernprocessen.

Koppeling met mobiele (boordcomputer) oplossing
E-Cloud is in te zetten voor uw totale ICT-infrastructuur; op kantoor én onderweg. E-Cloud is aangesloten op onze private APN, waardoor u profiteert van gegarandeerde stabiele verbindingen en voordelige tarieven voor mobiele data-abonnementen.

Vast bedrag per maand
U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van E-Cloud. U betaalt alleen wat u gebruikt. Niet meer, niet minder. Wanneer uw organisatie groeit, kunt u eenvoudig opschalen. U heeft geen omkijken naar installatie, onderhoud en beheer, dat verzorgen wij voor u. U bent altijd verzekerd van de laatste updates en licenties én u bespaart op ICT-specialisten.