Prometheus Informatics
E-Codrive
  • Inzicht in rijgedrag
  • Kostenbesparend inzicht
  • Uitgebreide rapportages ter ondersteuning

Klanten die gebruik maken van E-Codrive

E-Codrive: stimuleer veilig en zuinig rijgedrag

Een positieve verandering in het rijgedrag van uw chauffeurs leidt tot een veiliger verkeer en kostenbesparingen op brandstof en onderhoud van uw wagenpark. Dat is de filosofie achter E-Codrive, de configureerbare rijstijlanalyse die gemakkelijk in onze mobiele (boordcomputer)oplossing te integreren is. Via de E-Codrive applicatie in de E-Portal heeft u toegang tot diverse rapportages die uw organisatie ondersteunen bij het realiseren van een positieve rijgedragsverandering.

Inzicht in rijgedrag
Onderweg krijgt uw chauffeur real time feedback over zijn rijgedrag via de in de mobiele (boordcomputer)oplossing geïntegreerde E-Conometer. Uw planners en/of chauffeursbegeleiders hebben via de E-Codrive applicatie altijd inzage in het rijgedrag van de chauffeurs. Uniek aan de E-Codrive is dat alleen het beïnvloedbare rijgedrag van uw chauffeurs wordt meegenomen in de analyse en beoordeling. De focus van E-Codrive ligt op het rijgedrag en dus niet op brandstofverbruik. E-Codrive houdt daarbij rekening met het type voertuig en de werkzaamheden. Zo ontstaat een eerlijke beoordeling die een positieve gedragsverandering stimuleert.

Sturing
Uitgebreide rapportages ondersteunen uw planners en/of chauffeursbegeleiders bij de aansturing van uw chauffeurs. Het voordeel? Een veiliger verkeer en een structurele kostenreductie op uw brandstofkosten, omdat de chauffeurs zich meer bewust zijn van hun eigen rijgedrag. Ook heeft uw wagenpark minder onderhoud nodig, gezien de zuinigere omgang met de voertuigen.