Prometheus Informatics
E-Fleet
  • Real time én historische informatie via track & trace
  • Snelle communicatie via tekst en alerts
  • Direct inzicht in planning en kansen

Klanten die gebruik maken van E-Fleet

E-Fleet

E-Fleet is de fleetmonitor waarmee u rust brengt bij uw planners en chauffeurs. Dankzij de koppeling tussen de mobiele (boordcomputer) oplossing en uw backoffice-systeem, hebben uw planners via onze online portal altijd inzage in de planning en real time informatie over de locatie van uw voertuigen. Door het instellen van automatische alerts, ontgaat uw planners niets.

Real time én historische informatie: Met behulp van track & trace worden de locaties van alle voertuigen en trailers overzichtelijk en geografisch getoond. U bepaalt zelf welke informatie u wilt zien. U kunt de totale vloot bekijken, slechts een gedeelte of een specifiek voertuig. Chauffeurs geven aan wanneer hun dienst start en stopt, wanneer ze moeten wachten om te kunnen lossen of wanneer ze pauze houden. Zo behouden uw planners altijd het overzicht. Zij hebben ook altijd inzage in de historie van de voertuigen. Tot op straatniveau kunnen zij zien welke route de chauffeurs hebben afgelegd.

Communicatie en alerts: Uw planners en chauffeurs kunnen vanuit E-Fleet via tekstberichten met elkaar communiceren. Indien gewenst kunt u de mobiele oplossing ook uitrusten met telefonie. U kunt diverse alerts instellen in E-Fleet. Hierdoor zijn uw planners op tijd op de hoogte van incidenten en ongeregeldheden. Loopt een levering bijvoorbeeld vertraging op door een file, dan kunnen de planners de klant hier direct over inlichten.

Planning: Stel; plotseling komt er een extra zending/opdracht binnen maar de planning staat al vast. Via E-Fleet hebben uw planners direct inzage in de locatie, route en planning van de totale vloot. Zo kunnen ze snel beslissen welk voertuig de extra zending moet krijgen. De mobiele oplossing staat in constante verbinding met uw backoffice-systeem. Zodra er een wijziging plaatsvindt via de backoffice, ontvangen de chauffeurs automatisch een melding.

E-Fleet Dispatch: gemakkelijk orders wijzigen en overdragen
E-Fleet Dispatch is een extra module die u binnen E-Fleet kunt integreren. Met E-Fleet Dispatch kunnen uw planners heel gemakkelijk orders wijzigen en overdragen aan andere voertuigen. Zo kunnen zij de dagelijkse bijsturing op de planning volledig vanuit hun fleetmonitor verzorgen. Aan het einde van de dag worden de gegevens teruggekoppeld aan uw backoffice-systeem.

E-Fleet Mobile: altijd overzicht en inzicht
E-Fleet Mobile is een mobiele webapplicatie geschikt voor tablets en smartphones. Met E-Fleet Mobile hebben uw planners altijd en overal toegang tot informatie over uw vloot. E-Fleet Mobile beschikt over de belangrijkste basisfunctionaliteiten van E-Fleet, zoals track & trace en communicatie met chauffeurs door middel van tekstberichten.