+31 (0)318 541 111

Over Prometheus

Prometheus Informatics helpt organisaties al sinds 1989 bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Dankzij onze innovatieve softwareoplossingen geven inzicht, rust en zorgen ervoor dat u grip krijgt -en kunt sturen op- uw bedrijfsdoelstellingen. Hoe? Onze expertise op het gebied van integratie stelt ons in staat om zowel kwalitatieve data vanuit eigen software oplossingen als uit data uit de pakketten van andere partners waar u diensten afneemt samen te voegen. 

Met tientallen jaren in de transport,logistiek en waste markt hebt u aan Prometheus Informatics een bewezen, betrouwbare partner die met u meedenkt- ontwikkeld- en -groeit. 

Visie en missie

Wij snappen wat u als vervoerder binnen de transport- logistiek- en/of waste markt beweegt. En we leveren… áltijd! Lees hier meer over onze missie, visie en propositie. 

Directie

De directie van Prometheus Informatics bestaat uit een gemêleerd gezelschap van professionals met verschillende achtergronden. Waar ze elkaar in vinden is de gedeelde passie voor innovatieve oplossingen die het de eindklant makkelijker maken. Nu en in de toekomst.

Consultants

Onze consultants vormen de schakel tussen uw klantbehoefte en een innovatieve, passende softwareoplossing. Het team bestaat uit een mix van oudgedienden en nieuwkomers.

Werken bij

Werken bij Prometheus betekent werken in een relatief klein met een grote impact. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuw talent om ons team te komen versterken. Bekijk hier onze actuele vacatures. 

MVO

Veel van onze softwareoplossingen hebben naast een functionele, ook een maatschappelijke waarde. Denk aan de reductie van CO2-uitstoot. 

Locatie Veenendaal

Neem contact op