+31 (0)318 541 111

De beste consultants

voor, tijdens en na de implementatie

Prometheus Informatics’ consultants vormen de schakel tussen uw klantbehoefte en een innovatieve, passende softwareoplossing. 

Ons team van consultants bestaat uit een mix van oudgedienden die zich binnen onze klantenkring reeds bewezen hebben en nieuwkomers die de zaken met een frisse blik bekijken. Die combinatie zorgt voor een gedegen, passende – en soms verrassende- oplossing.

Hieronder leest u meer over ons team. Kom gerust eens langs voor een kop koffie of neem contact met ons op via onderstaande gegevens. 

Leslie Hendriks

Leslie Hendriks

Projectmanager

Sinds: 1995
Specialisme: Klanten ondersteunen in het functionele behoefte en deze vertalen naar de Prometheus oplossingen. Door de zeer ruime ervaring is zijn specialisme alles wat raakvlakken heeft met onze software en is zijn kennis van de T&L en waste markt zeer gewaardeerd bij onze klanten. Door zijn kennis van de markt is Leslie zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe software en het uitbreiden van functionaliteiten in onze bestaande producten.

Sven van Hoeijen

Sven van Hoeijen

Projectmanager

Sinds: 2017
Specialisme: Projectmanagement, omzetten van klantvragen naar (software) oplossingen.
Ruime kennis van alle oplossingen binnen Prometheus, met in het bijzonder: E-Hour en E-Schedule.
Achtergrond: Sinds 2015 actief in de consultancy. Van 2015 tot/met bezig geweest met implementaties m.b.t. purchase to pay oplossingen. In 2017 een start gemaakt bij Prometheus. Begonnen als consultant en inmiddels doorgestroomd naar projectmanager. Zowel actief in de logistieke markt als waste markt.

Dimitri Riry

Dimitri Riry

Business Consultant Jr

Sinds: 2019
Specialisme: Ontwikkelen van dialoog, E-Tacho en maken van dashboard binnen BI-tools.

Richard Krol

Richard Krol

Business Consultant Sr

Sinds: 2019
Specialisme: Heeft veel kennis/ervaring van voorverloning, bij Prometheus zal deze kennis toegepast worden voor de implementatie van E-Hour bij onze klanten.

Heeft u vragen of wilt u een gesprek met één van onze consultants?

Mail dan naar: consultancy@prometheus.nl

Til uw logistieke operatie naar een hoger plan