Prometheus Informatics

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Prometheus Informatics hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit komt tot uiting in onze oplossingen en de zorg voor personeel, maar ook in sponsoring en het steunen van goede doelen.

Personeel
Zoals in elke organisatie, zijn onze medewerkers ons grootste kapitaal. Met goede salariëring, arbeidsvoorwaarden en opleidings- en doorgroeimogelijkheden houden we hen betrokken en gemotiveerd. Maar de grootste motivatie, dat bent u! Wij organiseren regelmatig bedrijfsbezoeken bij onze klanten, om onze oplossingen in de praktijk te kunnen zien. Dit houdt iedereen betrokken en zorgt ervoor dat onze hele organisatie meedenkt over praktische oplossingen om bedrijfsprocessen te verbeteren.

 

Oplossingen
Veel van onze oplossingen hebben naast een functionele, ook een maatschappelijke waarde. Denk aan de reductie van CO2-uitstoot of de verbetering van de verkeersveiligheid. Voorbeelden hiervan zijn onder andere E-Codrive en Guided Navigation.

Ontwikkelingssamenwerking
Wij beseffen ons maar al te goed dat we in een welvarende omgeving wonen en werken. Om ons steentje bij te dragen aan de ontwikkelingssamenwerking, ondersteunen we Oxfam Novib.

Sponsoring
Wij sponsoren diverse sportclubs. Zo kan het Prometheus Informatics zaalvoetbalteam uit Amerongen al jaren rekenen op onze tenue- en contributiesponsoring en ondersteunen we diverse jeugdtoernooien.