+31 (0)318 541 111

Werken bij

Aan de slag bij Prometheus betekent werken in een relatief kleine organisatie met een grote impact. Samen werken we aan de ontwikkeling van innovatieve softwareoplossingen die de logistieke operatie van onze klanten naar een hoger plan tillen. Dat doen we door complexe vraagstukken te vertalen naar praktische oplossingen, die onze klanten aantoonbaar verder helpen. 

Hou jij wel van een uitdaging, ben je bereid je verder te ontwikkelen binnen je functie en kun je goed samenwerken met collega´s binnen de verschillende disciplines binnen je bedrijf? Dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer op één van onderstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Zie jij een rol voor jezelf weggelegd binnen onze organisatie, maar is er op dit moment geen openstaande vacature die aansluit op jouw talenten en vaardigheden? Stuur dan jouw cv met bijbehorende motivatie naar vacature@prometheus.nl en laat ons weten waarom jij die onmisbare collega bent waarvan we nog niet wisten dat we hem of haar zochten!