+31 (0)318 541 111

Cloud System Administrator

Werken bij Prometheus?


Bij Prometheus Informatics B.V. werk je in een innovatief, inspirerend en datagedreven technologiebedrijf dat marktleider is in de automatisering van één van onze nationale topsectoren: transport en logistiek. Wij praten niet alleen over cloud, big data en internet of things… we verkopen concrete producten aan klanten, vaak al jaren. Omdat wij de hele keten beheren, van mobiele oplossingen tot en met de verwerking op kantoor. Internationalisering en groei, ook bij bestaande klanten, doet ons naarstig zoeken naar nieuw talent om onze organisatie te versterken.

Wij bieden voor een gedreven Cloud System Administrator een uitdagende fulltime functie met ruime mogelijkheden om mee te denken en door te groeien binnen de organisatie, uitstekende financiële waardering en secundaire arbeidsvoorwaarden. De werkzaamheden zullen primair plaatshebben vanuit standplaats Veenendaal.

Een team van gemotiveerde en enthousiaste collega’s, dat elke dag de wereld voor onze klanten een beetje beter maakt, kijkt uit naar jouw sollicitatie!

 

Jouw functie-inhoud


Binnen je functie heb je volop de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en werk je nauw samen met je collega System administrator, ontwikkelaars en applicatiebeheerders.

Als Cloud System Administrator ben je (mede)verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Onderhoud en beheer van onze cloud infrastructuur, waarbinnen onze SaaS-applicaties en bedrijf kritische processen worden gehost.
 • Doorlopende bewaking en monitoring, handhaving van back-up en upgrade beleid, optimalisatie van hardware en software resources
 • Waarborging van redundantie en stabiliteit voor alle kritieke systemen en knooppunten
 • Actieve deelname aan het ontwerpen en onderhouden van onze IT-strategie en het maken van een “roadmap” die de groei van ons bedrijf zal ondersteunen en tegelijkertijd stabiliteit, schaalbaarheid, veiligheid en beschikbaarheid van onze productiesystemen zal garanderen
 • Naleving van de nieuwste beveiligingsnormen en -standaarden voor onze infrastructuur
 • Bescherming van data op- en herstelmogelijkheden voor alle ondersteunde systemen
 • Onderzoek, evaluatie en en beheer van softwareproducten en -diensten van derden
 • Beheer en verbetering van de werkplekken in de organisatie
 • Deelname aan de bereikbaarheidsdienst

 

Onze functie-eisen

Vooropleiding HBO business IT & management of door werkervaring functionerend op dit niveau

 • Gecertificeerd MCSA, MCSE, Oracle Administrator, ITIL
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en schrift
 • Beheersing van Duits is een pluspunt
 • Inhoudelijke kennis van:
- Platformen en O/S: Windows Server & Client, Fortinet, VMware, HyperV, HP switching
- Software: Apache (Tomcat), MuleSoft, Sophos, FTP/SFTP, Office365, VOIP, Topdesk
- Databases: Oracle DB (11g / 18c), Oracle Apex, Oracle REST
- Monitoring: Oracle OEM 12c, KS Hostmonitor, Syslog, SOTI MobiControl

 


Onze gezamenlijke procedure


Ben jij de geschikte kandidaat voor de functie van Cloud System Administrator? Solliciteer dan nu!

 Stuur je motivatie en curriculum vitae en laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Je kunt je sollicitatie richten aan Wesley Eijlander via vacatures@prometheus.nl. Voor inlichtingen kun je contact opnemen via 0318-541111 of bovenstaand e-mailadres.

Open sollicitatie

Zie jij een rol voor jezelf weggelegd binnen onze organisatie, maar is er op dit moment geen openstaande vacature die aansluit op jouw talenten en vaardigheden? Stuur dan jouw cv met bijbehorende motivatie naar vacature@prometheus.nl en laat ons weten waarom jij die onmisbare collega bent waarvan we nog niet wisten dat we hem of haar zochten!