+31 (0)318 541 111

Webbased ontwikkelaar

Bij Prometheus Informatics B.V. werk je in een innovatief, inspirerend en datagedreven technologiebedrijf, dat marktleider is in de automatisering van één van onze nationale topsectoren: transport en logistiek. Wij praten niet alleen over cloud, big data en internet of things… we verkopen concrete producten aan klanten, vaak al jaren. Omdat wij de hele keten beheren, van mobiele oplossingen tot en met de verwerking op kantoor. Internationalisering en groei, ook bij bestaande klanten, doet ons naarstig zoeken naar nieuw talent om onze organisatie te versterken.

Binnen je functie heb je volop de mogelijkheid je te ontwikkelen tot allround telematicaspecialist en werk je nauw samen met ontwikkelaars, systeembeheerders en applicatiebeheerders.

Functie inhoud
Als Webbased ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en beheren van:

  • Webbased ‘Thuisbasis’ applicaties voor tablets, smartphones & desktops.
  • Technologieën als: Oracle RDBMS 11, PL / SQL, MuleSoft, HTML5, CCS, JQuery

Doorgroei
Als Webbased ontwikkelaar start je met tweedelijnswerkzaamheden. Vanuit de kennis en ervaring die je daarmee opdoet, verwachten wij dat je doorgroeit tot medior ontwikkelaar.

Functie eisen

  • HBO / WO Informatica
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift

Kennis van

  • SQL databases
  • XML
  • HTML

Pré

  • Oracle APEX
  • Kennis van en ervaring met mobiele (boordcomputer) oplossingen en bijbehorende thuisbasissystemen

Wij bieden
Een uitdagende fulltime functie met ruime mogelijkheden om mee te denken en door te groeien binnen de organisatie. Goede financiële waardering en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit binnen een hightech omgeving met gemotiveerde en enthousiaste collega’s. De werkzaamheden zullen primair plaatsvinden vanuit standplaats Veenendaal.

Procedure
Ben jij de geschikte kandidaat voor de functie van Webbased ontwikkelaar? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae en laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Je kunt je sollicitatie richten aan John Hensen via vacature@prometheus.nl. Voor inlichtingen kun je contact opnemen via 0318-541111 of bovenstaand e-mailadres.

Open sollicitatie

Zie jij een rol voor jezelf weggelegd binnen onze organisatie, maar is er op dit moment geen openstaande vacature die aansluit op jouw talenten en vaardigheden? Stuur dan jouw cv met bijbehorende motivatie naar vacature@prometheus.nl en laat ons weten waarom jij die onmisbare collega bent waarvan we nog niet wisten dat we hem of haar zochten!